Skip to content

Wij…

Vormen samen het team….

Mijn naam is Jan Looijen, eigenaar en naamgever van het kantoor. Al tijdens mijn studie bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit merkte ik dat ik affiniteit had met cijfers en vooral met het ontsluiten van informatie met behulp van computers (van software kon je nog nauwelijks spreken, want ik heb daar de eerste pc zien komen). Vandaar ook de oorspronkelijke kantoornaam ‘Looijen Informatie Management’. Ik heb er veel plezier u als klanten te mogen ondersteunen bij uw bedrijfsvoering. Zelf word ik daarin weer bijgestaan door Stefan, Hester en Cobus. Voor ons staat altijd de klant voorop en het streven is door hard werken, maar in een informele sfeer, kwaliteit te leveren.

Mijn naam is Stefan Wansinck. Sinds augustus 2012 ben ik werkzaam bij Administratiekantoor Looijen. Ik kwam hier binnen als een BBL stagiair/medewerker (dwz gedurende drie jaar één dag in de week naar school en verder al werkende opgeleid worden) en heb veel mogen leren van Jan en collega’s. Inmiddels ben ik in het bezit van het diploma bedrijfsadministrateur en ben ik in vaste dienst. Ik sta voor u klaar om u te begeleiden bij het boekwerk of om al uw boekwerk uit handen te nemen zodat u hier nauwelijks omkijken naar heeft. Ook verricht ik voorbereidende werkzaamheden voor de jaarrekeningen. Voor een aantal klanten verzorg ik de uitgaande facturen. Momenteel ben ik mij aan het orienteren op een vervolgopleiding zodat ik mezelf blijf ontwikkelen en steeds meer kan betekenen voor onze klanten. Het werk wat ik voor onze klanten doe is leuk en gevarieerd door de vele verschillende soorten bedrijven en mensen waar ik mee te maken heb. Indien ik iets voor u kan betekenen, hoor ik het uiteraard graag!

Ik ben Cobus Niese. Na mijn stageperiode in het eerste half jaar van 2019 ben ik nu mijn laatste stage-periode bij Administratiekantoor Looijen aan het afronden. Van februari tm mei 2020 ga ik weer terug naar school om mijn mbo-4 opleiding af te ronden. Ik zal in deze periode nog een aantal uur per week werkzaam blijven bij Jan en Stefan en na het behalen van mijn diploma is het de bedoeling dat ik in vaste dienst kom.

Nieuws

Investeringsaftrek gehaald?

Het einde van het jaar komt er wellicht weer aan en daarmee is het weer tijd om na te gaan of u met uw investeringen niet net onder de grens…

Wij zijn Exact gecertificeerd!

Wij hebben het Exact Online Cloud Accountant certificaat behaald! Daarmee geeft Exact aan dat wij ons hebben ontwikkeld tot een cloud specialist met grondige kennis van Exact Online. Wij weten…