Skip to content

Klanten vertellen…

Wij kunnen natuurlijk zelf de loftrompet spelen over wat wij voor u kunnen betekenen, maar liever hebben we dat onze klanten het u vertellen. Daarom hieronder een selectie.

“Jan verzorgt al vele jaren het financiële ‘hart’ van ons bedrijf. Samen met zijn team zorgt hij ervoor dat onze financiele zaken goed voor elkaar zijn.
Van facturering tot bankzaken, belasting en rapportages waarmee wij inzicht hebben in ons financiële plaatje. Maar we kunnen ook bij hem terecht voor adviezen op velerlei gebied.
Alles is in zeer vertrouwde handen, zodat wij ons op onze opdrachtgevers en ons team kunnen concentreren.”

Anita van den Hoek, ForceFive Interim Management BV, adviseurs en interim professionals.


“Inmiddels heb ik sinds 1995 een eigen wijnkoperij. Vanuit m’n vorige werk heb ik, naast de opgedane wijnkennis, ook de boekhouder meegenomen.
Jan’s vader, Looijen senior, heeft de eerste jaren naar volledige tevredenheid de boekhouding gevoerd. Jan heeft het stokje van z’n vader in 1998 overgenomen.
Het is een zeer prettige, ontspannen samenwerking waarbij tijdens regelmatig contact en overleg, de beste beslissingen worden genomen voor mijn bedrijf.
Jan staat altijd klaar met gedegen advies en als hij, bij complexe materie, het zelf niet weet gaat hij op zoek naar een antwoord of iemand die het wel weet.
Jan’s persoonlijke karakter staat er tevens voor garant dat ik nog vele jaren met hem zal blijven samenwerken…”

Peter Bruijgom, Wijnkoperij Bloem Amstelveen BV


“Jan is met zijn team een betrouwbare business – partner. Als ondernemer wil je goed inzicht hebben in de bedrijven waarvoor je verantwoordelijk bent. Jan biedt een breed pallet van diensten, waarvan ieder van mijn ondernemingen gebruikt wat ze nodig heeft.
Human Capital Scan richt zich met 20 professionals op het besparen van loonkosten voor meer dan 2000 werkgevers. Om zich volledig te kunnen richten op het besparen voor werkgevers, is de hele financiële afdeling ondergebracht bij het team van Jan. Van boekhouding tot controlling.
Human Talent Investment, een investeringsbedrijf, heeft een kleine ondersteuning op basis van een goedkope, maar effectieve online boekhouding.
Ook mijn personal holding Au Printemps Management is al jaren in goede handen bij Jan en zijn team en daar is de toegevoegde waarde vooral het financieel advies over mijn investeringen in brede zin. Hoewel Jan een brede kennis heeft kan hij als het nodig is terugvallen op een breed netwerk van specialisten.
Jan is vooral een loyale partner, die niet alleen meedenkt, maar ook voor(uit) denkt. Met recht een partner in business.”

Peter van Duren, NBV Human Capital Scan BV, specialisten in de Sociale Zekerheid, rendementsverbetering op arbeidskapitaal.


“Sinds 1995 is Administratiekantoor Looijen onze steun bij het verwerken van onze administratie. 18 jaar alweer hebben we ons zakelijk bezig kunnen houden zonder om te hoeven kijken naar de complexiteit van belastingzaken, boekhoudkundige en salaris administratie.
Sinds 1994 geef ik – Debby Stevens – in mijn kapsalon leiding aan mijn kapsters en zorgen wij ervoor de kwaliteit voor onze klanten te borgen. Daarnaast kwam er in 2011 een nieuwe uitdaging op mijn pad. Ik merkte dat de trouwe klanten die al jaren in de salon kwamen, ook wel eens voor de vreselijke ziekte “Kanker” kwamen te staan. Deze klanten kon ik dan niet verder helpen met de pijnlijke bijwerking van het uitvallen van het haar. Zodoende ben ik samen met mijn man een afdeling haarwerken begonnen ter behandeling van mensen met problemen met haaruitval. Uiteraard samen met het advies van Administratiekantoor Looijen.

Kenmerken van Administratiekantoor Looijen:
– snelle service
– accuraat
– meedenkend en vooruit denkend
– trouwe partners.”

Debby Stevens, Debby’s Haarstudio en Debby’s Haarwerken, Capelle ad IJssel

<< Referenties >>

re·fe·ren·tie (de; v; meervoud: referenties, referentiën)
1 het refereren,
2 (vermelding van) personen die inlichtingen over iemand kunnen geven

cli·ënt (de; m,v; meervoud: cliënten)
iemand die wordt geholpen, bv. door een advocaat, een welzijnsinstelling [JL: of een administratiekantoor]
2 klant