Skip to content

Online boekhouden

Het gros van onze klanten wil zich eigenlijk helemaal niet met de administratie bezighouden en besteedt de boekhouding graag aan ons uit. Wij zijn daar uitstekend toe uitgerust met zeer uitgebreide software van Exact. Periodiek kunnen wij dan een rapportage voor u verzorgen en met u doornemen.

Maar wellicht wilt u wèl direct zicht op uw administratie, of ‘m zelfs zelf voeren, met een toeziend oog van onze kant. Met online boekhouden is dat uitstekend te doen. De software draait op de beveiligde servers van de leverancier, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over backups en updates. Bovendien bent u niet meer afhankelijk van een werkplek, want een internet-toegang is voldoende.

Wij bieden u de mogelijkheid te kiezen uit de online aanbieders Exact en E-Boekhouden. Er zijn verschillen tussen de twee in mogelijkheden en prijsstelling, maar in beide kan uw administratie compleet en door ons controleerbaar gevoerd worden. De prijs hoeft geen struikelblok te zijn want vanaf een euro of 15 per maand (E-boekhouden) kunnen we al samen aan de slag. Indien er een voorkeur is voor een ander pakket dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Neem contact op voor een demonstratie en/of een gesprek over de verschillende mogelijkheden.

> Exact online

> e-Boekhouden

Inloggen:

Log hier in op het online boekhoudpakket van uw keuze:

> Exact online

> e-Boekhouden