Skip to content

Starters

Het begint met een idee. U hebt een visie en u ziet mogelijkheden. U neemt de stap en richt uw eigen bedrijf op. Gefeliciteerd!

Maar na het bezoek aan de Kamer van Koophandel komt er nogal wat op uw pad. U krijgt te maken met regelgeving, ondernemingsplannen, financiering, een BTW-nummer, loonbelasting en meer. En daar is het u niet om te doen: u wilt uw zaken op orde hebben zonder rompslomp, zodat u zich bezig kunt houden met uw vak.

Schakel ons daarom in. Vanaf de start staan wij voor u klaar. Wij zijn zelf ondernemer en hebben dezelfde weg bewandeld. We kennen de weg in de financiële wereld en ondersteunen u met raad en daad. We helpen u met de financiële administratie, fiscale zaken (aangiften en advies), managementrapportages, advisering over ondernemingsvormen, subsidies, financieringen, overeenkomsten (arbeid en huur), aankoop en verkoop van bedrijven. En: speciaal voor startende ondernemers bieden NOAB-kantoren ondersteuning bij het opstellen van een ondernemersplan.

Bij complexe ondernemersvraagstukken kunnen wij gebruik maken van een netwerk van specialisten die hun sporen op hun vakgebied meer dan verdiend hebben.

Omdat wij ons realiseren dat juist een startende ondernemer soms ook financieel een duwtje in de rug nodig heeft kunnen we speciale starterstarieven hanteren.

Om u alvast een beetje op weg te helpen verwijzen we naar het starterslexicon op de NOAB site.

Neem contact met ons op voor een (gratis) intakegesprek en een kop koffie, het verplicht tot niets!

Nieuws

Investeringsaftrek gehaald?

Het einde van het jaar komt er wellicht weer aan en daarmee is het weer tijd om na te gaan of u met uw investeringen niet net onder de grens…

Wij zijn Exact gecertificeerd!

Wij hebben het Exact Online Cloud Accountant certificaat behaald! Daarmee geeft Exact aan dat wij ons hebben ontwikkeld tot een cloud specialist met grondige kennis van Exact Online. Wij weten…